Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

Σήμερα 18/2/2019 Και ώρα 6.30 το απόγευμα στην πόλη μάς και συγκεκριμένα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ειχε κεντρική ομιλία η υποψήφια περιφερειάρχης Και πρώην υπουργός κ. Μπατζελή.

Δια χειρός υποψηφιου του συνδυασμού της έλαβα πρόσκληση όπως φαντάζομαι και αλλοι αυτοδιοικητικοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και η κυρία Δήμαρχος που όπως είπε η κ. Μπατζελή την επισκεφτηκε.

Μετά από αυτά θα ήθελα να τονίσω ως ΠΑΛΙΆ ΚΑΡΑΒΆΝΑ στο χώρο της ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ένα τραγούδι του Κώστα Χατζή "Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει " και τώρα " σύνορα Πολιτικής στην τοπική αυτοδιοίκηση Δεν πρέπει να υπάρχουν.

Δε θα περιαυτολογισω επειδή παραβρέθηκα αλλά είναι λυπηρό το γεγονός μια υποψήφια περιφερειάρχης πρώην υπουργός να επισκέπτεται την πόλη να σε προσκαλεί και συ να μην ανταποκρινεσαι ούτε στο ελάχιστο.

Αλλά ξέχασα... παρευρίσκεστε μόνο στους χορούς Και στα πανηγύρια και τώρα τελευταία στα μνημόσυνα και στις κηδείες.

Με τέτοιες πολιτικές ο τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά και να έχετε υπόψη σας ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο.

Ο νοών νοειτω.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.