Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Προς τεκμηρίωση κ. Δήμαρχος αυτά που ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποτρεψω την απόφαση μπούμερανγκ που πήρατε τόσο στην οικονομική επιτροπή όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο και με την συνηγορία δικηγόρου που είχατε αναθέσει για γνωμοδότηση για την διαγραφή φόρου παρεπιδημούντων για το έτος 2006 2008 συντοπίτη μας στον Νέο Πύργο σας παραθέτω στην προαναφερόμενη εγκυκλιο του άρθρου 20 του Ν Ν2359/97 που λέει τα παρακάτω στις περιοχές όπου ισχύει ο αντικειμενικός προσδιορισμός της αξίας των ακινήτων, το τέλος 2% επιβάλλεται από τον νόμο από 1/1/1998 υποχρεωτικά δηλαδή δεν απαιτείται απόφαση του οικείου Δημοτικού ή Κοινοτικού Συμβούλιου άρα η περιοχή του Νέου Πύργου από το Νοέμβριο του 1996 υπάρχει αντικειμενικός προσδιορισμός των ακινήτων και είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για την κατάπτυστη και παράνομη απόφαση που πήρατε προκαλώντας ζημιά στα οικονομικά του δήμου.

Και μάθε για τελευταία φορά ότι όσα δεν μπορεί να πιάσει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.