Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

Ν.Ε. Νομού Ευβοίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστεί τα μέλη του Κινήματος που συμμετείχαν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της 03-03-2019 για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου.

Πενήντα τέσσερις (54) εκλεγέντες αντιπρόσωποι θα εκπροσωπήσουν τα χιλιάδες μέλη του Νομού μας στο συνέδριο, το οποίο θα αποφασίσει την περαιτέρω πολιτική και οργανωτική πορεία του Κινήματος και θα προσδιορίσει το πολιτικό πλαίσιο τις επερχόμενες εκλογές.

Οι Ευβοείς σύνεδροι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία, επιδιώκοντας το καλύτερο για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.