Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Διαβάζω σήμερα στο Ιστιαία Νιουζ ότι η πολεοδομία του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού προέβη σε ελέγχους στην πλατεία (ΚΕΝΤΡΙΚΉ) της Ιστιαίας κατόπιν καταγγελίας ανύπαρκτου ατόμου περί αυθαιρέτων κατασκευών που εκμεταλλεύονται συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΏ!

Από πότε οι ανώνυμες καταγγελίες ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΎΝ προς έλεγχο??

Αυτά θυμίζουν βρώμικες και μεθοδευμενες πολιτικές. Εγώ δεν θα αναφερθώ ότι όλες οι πόλεις της χώρας είναι γεμάτη από αυτού του είδους κατασκευές.

ΔΕΝ θα αναφερθώ ότι όλο το κωλονακι Παγκράτι κλπ λειτουργεί έτσι το σύστημα. Θα πω τώρα το σκέφτηκε η κ. ΔΉΜΑΡΧΟΣ??

Γιατί δεν γνωρίζαμε όλοι μας και το έχουμε ψηφίσει μεταξύ αυτών και εγώ όλα αυτά και ότι έχουμε υπερβεί την χορήγηση τόσο μεγάλου μέρους της πλατείας κατά παράβαση του κανονισμού??

Μπορεί να μου πει η κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ πότε ψήφισε αυτή και θα μπορούσε να διωχθεί??

Και για τις καντίνες στα ΚΑΝΑΤΑΔΙΚΑ διωκομεθα όσοι ψηφίσαμε και πηγαινοερχομαι στον Εισαγγελέα.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΑΦΟΎ ΥΠΉΡΧΕ ΑΥΤΉ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ενημέρωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 1/3/2019 αλλά μας το απέκρυψε και έδωσε εντολή στην πολεοδομία να προβεί σε ελέγχους???

Δηλαδή τι επιδιώκει την ποινική δίωξη των δημοτικών συμβούλων που προκειμένου να δώσουμε ζωή σε αυτή την πλατεία ψηφίσαμε καταχρηστικά και θα βρεθούμε μπλεγμένοι και αυτή θα το παίξει ΑΘΏΑ ΠΕΡΙΣΤΈΡΑ??,

Με ποιο δικαίωμα κάλεσες σήμερα εν ΑΓΝΟΊΑ ΜΟΥ τούς εμπλεκόμενους και δίνεις ΚΑΤΕΥΘΎΝΣΕΙΣ δήθεν διάσωσης που τώρα δεν μπορεί να θεραπευτεί με τίποτε?,

Μήπως όταν μας έφερες το θέμα και ψηφίσαμε την χορήγηση της πλατείας δεν υπήρχε σύμφωνη γνώμη του τοπικού Συμβουλίου του διαμερίσματος της Ιστιαίας που απαιτητο και μας έχεις μπλέξει άσχημα ??

Το ίδιο είχε συμβεί και με τις καντίνες. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΟ ΚΟΥΒΆΡΙ ξετυλιχθηκε και δεν μαζεύεται.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεις την ΑΝΗΚΑΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.

Αύριο θα ζητήσω το πρακτικό συνηγορίας του τοπικού Συμβουλίου για την συγκεκριμένη χορήγηση της πλατείας.

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ?,,,,,,,,,,,ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ????,

- Τα γεγονότα αυτά δεν είναι τυχαία έχουν βάθος πραγματισμό και στόχο. Και έτσι πώς έχουν γίνει δεν είναι ΑΝΕΣΤΡΕΨΙΜΑ από την στιγμή πού έχουν καταγραφεί από τούς αρμόδιους υπαλλήλους πού εσύ κ. Δήμαρχος έδωσες εντολή. Και μην μου πεις ότι η υπηρεσία έκανε ελέγχους χωρίς να πάρει την άδεια σου??

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.