Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Σε συνέχεια το βίντεο που έβγαλα εχθές σχετικά με την δικαστική απόφαση την υπ αριθμόν 142 2018 του διοικητικού πρωτοδικείου Χαλκίδας σχετικά με τον φόρο παρεπιδημούντων και τον δημοτικό φόρο στο διαμέρισμα του τέως Δήμου Αρτεμισίου στο Πευκί έχω να αναφέρω τα παρακάτω:

Οι τότε δήμαρχοι κύριοι κύριοι Κωνσταντινίδης και Χριστοφής Ζάχος και ο τότε αντιδήμαρχος και πρόεδρος της δημαρχιακής επιτροπής κ Κοτζιάς τι έχουν να μας πουν για τον συγκεκριμένο φόρο που εισέπρατταν χωρίς τη νόμιμη διαδικασία δηλαδή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου; Και τι έχει να μας πει η κυρία Δήμαρχος Ιστιαίας Ελένη Ευσταθίου που το 2018 που βγήκε η πρωτόδικη απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου Χαλκίδας δεν την προσέβαλε προς το εφετείο ώστε αυτή η απόφαση να μην γίνει αμετάκλητος; Διότι δυστυχώς αύριο μεθαύριο μάλλον Τη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι μετά από μία αμετάκλητη απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου να προβούμε στην διαγραφή των 50 χιλιάδων € για τους πέντε συμπολίτες μας.

Μετά από όλα αυτά ΚΑΛΩ

όλους τους κατοίκους της περιοχής του δήμου τέως Αρτεμισίου οι οποίοι φαίνονται ότι χρωστούν τέλος παρεπιδημούντων και δημοτικούς φόρους μέχρι και το 2010 να μην πληρώσουν και να ζητήσουν να διαγραφούν σύμφωνα με την αμετάκλητη απόφαση αυτή και δεύτερον σε αυτούς οι οποίοι έχουν πληρώσει δημοτικό φόρο να πάνε στο δήμο και να υποβάλουν αίτηση ούτως ώστε να τους επιστραφούν τα χρήματα τα οποία έχουν πληρώσει μέχρι το 2010.

Επιφυλάσσομαι δε για την οποιαδήποτε ζημιά έχει υποστεί ο δήμος εξαιτίας της οποιασδήποτε αμέλειας ή πρόθεσης που επέδειξαν κάποιοι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή.

Βασίλης Δημόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ακολουθεί το Video του κου Δημόπουλου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.