Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η με καθυστέρηση ετών, πρόσφατη απόφαση του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Π.Ε. Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για τη διακοπή λειτουργείας του ΒΙΟΚΑ του Δήμου Ιστιαίας -Αιδηψού , καταδεικνύει το οτι "τα έχετε κάνει θάλασσα" κυρία Ευσταθίου, αν και θα άρμοζε στην περίπτωση να χρησιμοποιήσω μια άλλη λαϊκή έκφραση, όμως οι τρόποι μου δεν το επιτρέπουν .

Κλείνει μια καταστροφική θητεια για το Δήμο, όπου δημιουργήσατε μια συλλογή προσωπικών φωτογραφιών, χρήσιμη για τη ματαιοδοξία σας, αλλά δεν αφήνετε πίσω καμία παρακαταθήκη.

Δεν δρομολογήθηκε, ούτε εκτελέστηκε κατά τη θητεία σας, κανένα έργο πνοής, μιας και σας λείπει το όραμα για τον τόπο και η γνώση για την αυτοδιοίκηση.

Είχατε όμως τη γνώση πως θα λειτουργήσετε την κλειστή ομάδα,συγγενών, κολλητών και κουμπάρων.

Με αυτούς όμως δεν αλλάζει ο τόπος κυρία Ευσταθίου, παρά μόνο βουλιάζει.

Είχα πει οτι σας ανατέθηκε να πετάξετε αεροπλάνο πράγμα για το οποίο είχατε άγνοια, με αποτέλεσμα η προσγείωση για το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού να είναι αναγκαστική και ολέθρια.

Δεν θα μείνει τίποτα στο Δήμο που θα σας θυμίζει πέρα από την εγκατάλειψη των δομών, των εγκαταστάσεων και του ανθρώπινου δυναμικού που διώξατε για να δημιουργήσετε το άβατο στις υπηρεσίες του.

Πως δέχεστε για τον εαυτό σας οτι είσαστε η Δήμαρχος που με ευθύνη της διεκόπη η λειτουργία του ΒΙΟΚΑ, τι έχετε να πείτε στα παιδιά αυτού του τόπου που πρέπει να μεγαλώσουν με περιβαλλοντική συνείδηση και σεβασμό στις αρχές, οτι η Δήμαρχος δεν τήρησε κανόνες και νόμους με αποτέλεσμα ο Δήμος να μολύνει το περιβάλλον αντί να φροντίζει για την προστασία του.

Σκεφτήτε τα όλα αυτά και πράξτε ανάλογα, υπάρχει ακόμη χρόνος, μην τον σπαταλάτε σε φωτογραφίες και άσκοπες μετακινήσεις.

Επιλέξτε για το υπόλοιπο της θητείας σας να διοικήσετε απο το να σας διοικούν!

Ηλίας Πετσής

Αρχιτέκτονας Μηχανικός

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.