Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και σε όλους τους φίλους και συνδημότες που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή επιλέξαμε το δρόμο της ειλικρίνειας, της σύνθεσης και της συναίνεσης για την ενότητα της περιοχής μας.

Όλα τα στελέχη και μέλη της «Δυναμικής Πρωτοβουλίας» κρατήσαμε ψηλά το επίπεδο της αντιπαράθεσης χωρίς να λυγίσουμε από τις συκοφαντίες και να υποκύψουμε στα χτυπήματα. Και δεν το μετανιώσαμε.

Μείναμε προσηλωμένοι στην ανάδειξη του προγράμματός μας και των θέσεών μας προσπερνώντας παγίδες και προκλήσεις. Και δεν κάναμε λάθος.

Δώσαμε την προεκλογική μάχη κοιτάζοντάς σας στα μάτια, χωρίς υπόγειες συναλλαγές και ανέξοδες υποσχέσεις. Και είμαστε περήφανοι για τη Δυναμική Πρωτοβουλία, που έχει και παρόν και μέλλον.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά, και δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τα καθήκοντά μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.