Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Με ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι των Συλόγων του χωριού, η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου επισκέπτεται τον Νέο Πύργο και με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει τον Χάρη Ρώμα στο γνωστό έργο του Κάρολου Ντίκενς «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ».

Μαζί με τον Χάρη Ρώμα θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Διονύσης Στραβοράβδης.

Το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλείς συνεργάτες όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης που έγραψε την μουσική και ο Φώτης Μεταξόπουλος που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά.

Τον θίασο επιμελήθηκε ενδυματολογικά η Σήλια Δεμίρη, ενώ του κοστούμι του Χάρη Ρώμα έφτιαξε ο Ιταλικός Οίκος I sarti di Milano.

Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Σωτήρη Τριάντη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά μαγικό θέαμα!

Θα δοθεί μία παράσταση, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ειδικού δημοτικού σχολείου Νέου Πύργου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 18:00.

Γενική είσοδος: 8€ (Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ)

Προπώληση:

Supermarket Καβατόπουλος (Νέος Πύργος)

Βιβλιοπωλείο Καραγιώργος (Ιστιαία)

Βιβλιοπωλείο Δασκαλάκης (Λουτρά Αιδηψού)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.