Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού

2/6/2020

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 2/6/2020 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΝΤΖΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Καταδικάζουμε στο λαό του Δήμου μας, την Δημοτική Αρχή Κοντζιά που για άλλη μια φορά συνεχίζει να καλεί συνεδρίαση του ΔΣ με τη μέθοδο δια περιφοράς, τη στιγμή που πρέπει να συζητηθούν και να πάρει θέση για μια σειρά σημαντικά προβλήματα. Τόσο τα θέματα του ΔΣ που έχουν δημοσιευτεί όσο και άλλα θέματα πολύ σημαντικά όπως τα μέτρα που έχουν παρθεί για το άνοιγμα των σχολείων και τις ελλείψεις που υπάρχουν, είναι θέματα που πρέπει να συζητηθούν διεξοδικά. Η Δημοτική αρχή κινείται στην γραμμή της κυβέρνησης ΝΔ που θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στα λαϊκά στρώματα, να πληρώσουμε ξανά την κρίση τους.

Είναι ο μόνος δήμος στο νομό μας, που οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται με αυτό το τρόπο. Ενδεικτικά:

28/5/2020 Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας συνεδρίαση δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών

28/5/2020 Δήμος Χαλκιδέων - επικεφαλής τηλεδιάσκεψη - ψηφοφορία δια περιφοράς

12/5/2020 Δήμος Καρύστου, συνεδρίαση δια ζώσης με τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας

20/5/2020 Δήμος Δίρφυων - Μεσσαπίων έκτακτη συνεδρίαση δια ζώσης με τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας

29/5/2020 Δήμος Ερέτριας - συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη

Για τους λόγους αυτούς, όπως και επανειλημμένα έχουμε τοποθετηθεί, η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά την αναβολή της συνεδρίασης και τον καθορισμό της εκ νέου, με τρόπο που θα διασφαλίζει την διαλογική συζήτηση και αντιπαράθεση, την υποβολή προ ημερησίας διάταξης ερωτήσεων.

Κοινοποίηση:

- κ. Δήμαρχο & τον κ. Πρόεδρο του ΔΣ

- Όλα τα μέλη του ΔΣ

- Προς το λαό το Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.