Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 3/1/2017) στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας, η προαναγγελθείσα συνάντηση μεταξύ του Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου και των Νέων Φοιτητών, που αποφοίτησαν εφέτος από τα Λύκεια της περιοχής μας.

Βαρύνουσας σημασίας ήταν η ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων και οι νουθεσίες του προς τους νέους μας.

Στην εκδήλωση παρέστη η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου. Στο σύντομο χαιρετισμό της η κ. Ευσταθίου, αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη μας για την πατρική του μέριμνα προς τα νεαρά στελέχη του ποιμνίου του, εκθείασε την πρωτοβουλία της Ορθόδοξης Εκκλησίας να προσδώσει την σημασία που πρέπει στους νέους μας, την μόνη ελπίδα ανάκαμψης και επανόδου της ανθρωπότητας στο φως. Τόνισε μάλιστα την μεγάλη σημασία, που έχει η σκέψη του Πατριάρχη μας να κηρύξει το 2017, ως έτος ιερότητας και προστασίας του παιδιού.

Την όμορφη εκδήλωσε πλαισίωσε η εξαιρετική Βυζαντινή Χορωδία του Παραρτήματος Ιστιαίας, ψάλλοντας ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.