Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Επίσκεψη του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νεοπυργιωτών στο κτήμα «ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ» στο Ίλιον, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Μ.Ε.Σ.Ν.Ε., αναζητώντας πάντα την αφορμή για να ανταμώνουμε και επιλέγοντας δραστηριότητες που συνδυάζουν όμορφα την ψυχαγωγία με την προσέγγιση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, σας προσκαλούμε την Κυριακή 15/01/2017, ώρα 10:30 π.μ. στην πρώτη μας συνάντηση για το 2017, με μία επίσκεψη/ξενάγηση στο κτήμα «Πύργος Βασιλίσσης».

Η ξενάγηση διαρκεί 2 ώρες και περιλαμβάνει:

- Επίσκεψη στον Βιολογικό Αμπελώνα του κτήματος

- Περιήγηση στον Πύργο της Βασίλισσας Αμαλίας και του Όθωνα (εξωτερικά και εσωτερικά), που αποτελεί μνημείο της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδος

- Ξενάγηση στο Οινοποιείο - Εμφιαλωτήριο

Η βόλτα ολοκληρώνεται με γευστική δοκιμή των Βιολογικών Κρασιών του κτήματος με συνοδεία χορτόπιτας, τυριών κλπ

Το κτήμα «Πύργος Βασιλίσσης» βρίσκεται στο Ίλιον - λεωφόρος Δημοκρατίας 67, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Καρφούρ, πίσω από το εμπορικό κέντρο Escape και δίπλα στο πάρκο Τρίτση.

Πρόσβαση:

α) με Μετρό μέχρι Αττική και από εκεί με τα λεωφορεία Α10 ή Β10 από Λιοσίων, θα κατεβείτε επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στο Ίλιον, μία στάση μετά το Καρφούρ (6η Μενιδίου). Περνάτε απέναντι και ακολουθείτε τις πινακίδες προς το 2ο Parking πίσω από το εμπορικό κέντρο «Escape».

β) με Ι.Χ. από Αθήνα: Λ. Λιοσίων-Λ. Δημοκρατίας- στροφή αριστερά στο φανάρι μετά το Καρφούρ και συνεχίζετε ευθεία μέχρι το 2ο Parking.

γ) με Ι.Χ. από Αττική Οδό: Κόμβος 7 - Λεωφόρος Δημοκρατίας - στροφή δεξιά στο φανάρι πριν το Καρφούρ/«Escape», με κατεύθυνση για το 2ο Parking.

• Προσυνάντηση στις 10:15 π.μ., στην Είσοδο Α, πινακίδα προς «Κέντρο της Γης», στο χώρο του 2ου Parking πίσω από το Escape.

• Συνολικό κόστος / άτομο: 7€

• Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα: 6978596524, 6972607762, 6972325092 και στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας, έως την Τετάρτη 11/01/2016.

Επί πλέον πληροφορίες για τον τρόπο ξενάγησης στο εσωτερικό του Πύργου στο τηλ. 6932719776.

Σας περιμένουμε!

Μ.Ε. Σύλλογος Νεοπυργιωτών Ευβοίας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.