Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Evia Off Road Team

Ιστιαία, 9 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση - Πρόσκληση

Η βορειοευβοιώτικη ομάδα φίλων της τετρακίνησης και της περιπέτειας «Evia Off Road Team» σας προσκαλεί την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον φυσικό της χώρο, σε εκτός δρόμου διαδρομές του Τελέθριου Όρους, με την ενεργή παρουσία του μεγαλύτερου συλλόγου 4Χ4 της Εύβοιας «Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου» από την Χαλκίδα.

Η συγκέντρωση μελών και προσκεκλημένων θα γίνει το πρωί της ίδιας ημέρας, στο καφέ «Δωδώνη» στην Ιστιαία. Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει εξόρμηση, με κατάλληλα εξοπλισμένα οχήματα 4Χ4 και ανάλογο ρουχισμό, στα χιονισμένα βουνά μας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.