Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Search Our Site

Σήμερα στην Παιδική Βιβλιοθήκη της Αιδηψού θα πραγματοποιηθεί η δράση SLEEPOVER.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, έχουν ΗΔΗ δηλώσει τη συμμετοχή τους από τις 22 του μηνός και ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.

Όσα παιδιά λοιπόν θα βρεθούν σήμερα για τη δράση αυτή, θα πρέπει να έχουν τα πράγματα που αναφέρονται στην πιό κάτω λίστα, με ανακοίνωση που έκαναν οι υπέυθυνοι του προγράμματος:

Είσαι ένα από τα τυχερά παιδιά που θα περάσει μια βραδιά στη βιβλιοθήκη συμμετέχοντας στο χριστουγεννιάτικο sleepover και μάλιστα το πρώτο που γίνεται στην πόλη μας!

Ετοίμασε το σακίδιό σου και έλα στη βιβλιοθήκη την Πέμπτη 26/12 στις 20.30.

Θα πρέπει να συνοδεύεσαι από την μητέρα ή τον πατέρα σου, οι οποίοι και θα σε παραλάβουν την άλλη μέρα το πρωί στις 9.30.

Τι πρέπει να έχεις μαζί σου απαραιτήτως!

• sleeping bag

• μικρή fleece κουβέρτα

• μαξιλάρι

• ζεστές πιζάμες ή φόρμες

• παντοφλάκια

• οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα

• πετσέτα προσώπου

• μικρό φακό

και μια δική σου αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση στο μυαλό!

Εμείς έχουμε φροντίσει για ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα και ένα ονειρεμένο πρωινό στον κήπο, γι’ αυτό να έχεις μαζί σου και σκουφάκι και κασκόλ!

ΣΣ ΔΙΑΥΛΟΣ: η δράση SLEEPOVERS γίνεται σε πινακοθήκες και βιβλιοθήκες, όπως στο Δήμο Λαρίσης και Θεσσαλονίκης.

Η εισοδος σε κάποια είναι δωρεάν (υπάρχουν χορηγοί) αλλά γενικά το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται από 15 ευρώ το άτομο (Κέρκυρα) ως 80 ευρώ (Μουσείο Μπενάκη).

Στην Παιδική Βιβλιοθήκη Αιδηψού είναι ΔΩΡΕΑΝ μια και το κόστος το αναλαμβάνει ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού.

Δείτε τις αντίστοιχες δράσεις σε δύο διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, κάνοντας κλικ στους συνδέσμους στην αρχή της ανάρτησης καί δείτε τί περίπου είναι το SLEEPOVER...

Ακολουθείο το πρόγραμμα των σημερινών δράσεων στη Βιβλιοθήκη Αιδηψού

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.