Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαγόρευση λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Ιστιαίας

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β 1614/27 Απριλίου 2020, που υπογράφεται από τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Ιωάννη Βρούτση, Υγείας Βασίλειο Κικίλια και Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, η Λαϊκή Αγορά Ιστιαίας δε θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 04 Μαΐου 2020.

Δυστυχώς, παρά τις επαναλαμβανόμενες και συνεχείς εκκλήσεις εμού του ιδίου και της υπεύθυνης Αντιδημάρχου Αναστασίας Φουρνάρη για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον COVID-19 και παρά τη συνεχή και διαρκή παρουσία μας στο χώρο της λαϊκής, οι τηλεφωνικές καταγγελίες προς το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, από τους ίδιους τους παραγωγούς-πωλητές υποχρέωσαν τα όργανα να βεβαιώσουν παραβάσεις που οδήγησαν στην απαγόρευση λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Ιστιαίας.

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Γ. Κοντζιάς

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.