Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Search Our Site

«Όσα δεν μπόρεσαν οι προκάτοχοί μας σε 10 χρόνια, το καταφέραμε με δουλειά και συναίνεση σε λιγότερο από 10 μήνες»

«Τέρμα» η ανάρτηση του ΔΙΑΥΛΟΣ News «ΩΣ ΠΟΤΕ ;» που υπήρχε από την αρχή της ζωής του μόνιμα αναρτημένο με βασικό θέμα την κατάσταση του δρόμου της Νησιώτισσας Νέου Πύργου. Ενός δρόμου που επί 10 χρόνια σχεδόν, οι Δημοτικές Αρχές «δεν μπορούσαν» να δώσουν επίλυση στο πρόβλημά του.

Σήμερα ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς έδωσε σε κυκλοφορία το ρεύμα του δρόμου που είχε πέσει και που παρέμενε κλειστό με ταμπέλες ντροπής και με κίνδυνο της ασφάλειας των περαστικών οδηγών.

Η αποκατάσταση, όπως λέει ο Γιάννης Κοντζιάς «έγινε με την συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς» και για το λόγο αυτό ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη.

Λέει συγκεκριμένα ο Γιάννης Κοντζιάς:

Σήμερα δώσαμε στην κυκλοφορία το ρεύμα,του δρόμου από Νέο Πύργο προς Νησιώτισσα, που παρέμενε κλειστό για περίπου 10 χρόνια.

Η αποκατάσταση που ήταν υποχρέωση του Δήμου μας έγινε με την συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς.

Ευχαριστώ θερμά τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη με τους οποίους μοιράζομαι τις ίδιες αυτοδιοικητικές αγωνίες για την επίλυση όλων των προβλημάτων του τόπου μας.

«Όσα δεν μπόρεσαν οι προκάτοχοί μας σε 10 χρόνια, το καταφέραμε με δουλειά και συναίνεση σε λιγότερο από 10 μήνες»

Δείτε και το Video που ανάρτησε σήμερα ο Γιάννης Κοντζιάς (Δείτε και το φωτορεπορτάζ):

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.