Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Search Our Site

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Τοπικό Τμήμα Ιστιαίας της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών (Σάββατο 27-6-2020) με θέμα «Όχι αιολικά εργοστάσια στο Τελέθριο», προλόγισε ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.

Ο κος Κοντζιάς ξεκίνησε ευχαριστώντας το ΤΤ Ιστιαίας για την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και είπε πως δεν υπήρξε ενημέρωση προς τη Δημοτική Αρχή από την κυβέρνηση για την πρόθεση να μπουν ανεμογεννήτριες στο Τελέθριο.

Στη συνέχεια τόνισε πώς είναι πολιτική του επιλογή να μην έλθει γρήγορα στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα, ώστε να υπάρχει ένας κοινωνικός διάλογος που θα φέρει και ένα συμπέρασμα.

Επίσης ξεκαθάρισε πως είναι αυτονόητο πως όλοι είμαστε σύμφωνοι με την παραγωγή πράσινης ενέργειας και πως η τοπική κοινωνία πρέπει να έχει λογο για το πώς θα αναπτυχθούν οι μονάδες παραγωγής ενέργειας στον τόπο της.

Στη συνέχεια εξέφρασε την προσωπική του άποψη λέγοντας «ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΘΡΙΟ» για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως γιατί το Τελέθριο είναι μνημείο με αρχαίες δρυς και πως η κορυφογραμμή του είναι ορατή από όλο το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, ενώ τόνισε πως η Εύβοια έχει το 40% της παραγωγής ενέργειας στην Ελλάδα και έχει προσφέρει αυτό που πρέπει στη χώρα.

Δείτε το Video με το τί είπε ο κος Κοντζιάς:

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.