Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Search Our Site

Αργά το βράδυ της 10ης Ιουλίου 2020 , ολοκληρώθηκε ο εργαστηριακός έλεγχος των 44 δειγμάτων που ελήφθησαν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ την 9η Ιουλίου από ομάδα επισκεπτών από τη Σερβία. Από τον έλεγχο προέκυψαν 7 θετικά στον κορονοϊό άτομα και 37 αρνητικά. Όλα αυτά τα άτομα αυτά τέθηκαν αρχικώς σε περιορισμό στα καταλύματά τους, ιχνηλατήθηκαν οι τυχόν επαφές τους και στη συνέχεια δρομολογήθηκε η επιστροφή τους στη Σερβία.

Συγκεκριμένα, με τη σύμφωνη γνώμη της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, η Περιφέρεια ΣτερεάςΕλλάδας και ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού προχώρησαν άμεσα στον επαναπατρισμό του συνόλου των επισκεπτών από το γκρουπ των οποίων είχαν προέλθει τα κρούσματα, με μίσθωση των απαραίτητων μεταφορικών μέσων, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε μεταξύ άλλων (δείτε όλη τη δήλωση σε άλλη ανάρτηση): «Με συντονισμένο σχέδιο, ΕΟΔΥ, Περιφέρεια και Δήμος απομονώσαμε, ιχνηλατήσαμε και επαναπατρίζουμε τους Σέρβους επισκέπτες της Β. Εύβοιας. Με νηφαλιότητα, συνεργασία και γρήγορα αντανακλαστικά προστατεύουμε τη Δημόσια Υγεία, χωρίς να διαταράσσουμε την τοπική Οικονομία.»

Επίσης ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς σε ανάρτησή του αναφέρει: «Ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια συντόνισε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχέδιο αντιμετώπισης ενός ακόμη κεφαλαίου αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης.

Δήμος και Περιφέρεια επιδείξαμε νηφαλιότητα, ψυχραιμία αλλά και γρήγορα αντανακλαστικά εξασφαλίζοντας τη θωράκιση του τόπου μας απέναντι στην πανδημία του covid 19.

Οι Σέρβοι επισκέπτες της Αιδηψού και του Πευκίου επιστρέφουν στις εστίες τους με ασφάλεια.

Εμείς ενωμένοι και πιο δυνατοί σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη μέρα και το σχέδιο στήριξης του τουριστικού μας προϊόντος».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.