Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Search Our Site

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου, κατόπιν άδειας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο, η θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Γοργοϋπηκόοου από την ομώνυμη Ιερά Μονή των Ψαχνών, ευλόγησε με την παρουσία της τους πιστούς των ενοριών Χρόνιας και Ροβιών.

Η Ιερά Εικόνα, μεταφερθείσα από τον πανοσιολογιώτατο ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος αρχιμ. π. Δαμασκηνό Μάκρα, βρέθηκε το απόγευμα της 1ης Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων στα Χρόνια, όπου τελέστηκε παράκληση της Παναγίας μας, και το πρωί της 2ας Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Ροβιές όπου τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Η προστασία της Παναγίας μας να σκεπάζει όλους τους πιστούς και να ενισχύει την ηγουμένη της Ιεράς Μονής Γοργοϋπηκόοου Ψαχνών γερόντισσα Χριστοδούλη μοναχή, για την προθυμία της να παραχωρήσει την θαυματουργή Εικόνα προς ευλογία του πιστού λαού της περιοχής μας, καθώς και τον τον αιδ. οικονόμο π. Νικόλαο Αναστασίου και τους συνεργάτες του, οι οποίοι συνέδραμαν με τον καλύτερο τρόπο στην υλοποίηση της ευλογητικής περιοδείας της Ιεράς Εικόνος.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.