Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

απο το Πρωτο Θεμα....

Στην τελική ευθεία το σήριαλ - Περίπου στις τρεις το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η δημοπρασία της τρίτης άδειας - Η διαδικασία μπορεί να τελειώσει ακόμη και αύριο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που μίλησαν στο protothema.gr

Στην τελευταία πράξη του μπαίνει αυτές τις ώρες ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, με τρεις από τους συμμετέχοντες να χαμογελάνε ήδη πλατιά και τους άλλους πέντε να ετοιμάζονται να παίξουν τα... ρέστα τους, σε μια δημοπρασία-πόκερ για γερά νεύρα και ατσάλινο στομάχι.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της ηλεκτρονικής δημοπρασίας που συμπλήρωσε ήδη 34 ώρες, επικρατεί από την πρώτη στιγμή πλήρης συσκότιση πληροφόρησης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το παραμικρό, πλην του ότι ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και η δημοπράτηση της δεύτερης άδειας και νωρίς το πρωί σήμερα θα έπρεπε να ξεκινήσει η δημοπράτηση της τρίτης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, περίπου στις τρεις το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατακύρωσης της τρίτης άδειας, ακολούθησε μια σύντομη διακοπή για μεσημεριανό γεύμα και μικρή ανάπαυση (να πάει η μπουκιά κάτω) και στην συνέχεια πείπου στις 17:00 ξεκίνησε ο τελευταίος και κρισιμότερος γύρος για την ανάδειξη ενός ακόμη νικητή και τεσσάρων οριστικά ηττημένων.

Παραμένει άγνωστο, ποιοι είναι οι τρεις μέχρι τώρα κερδισμένοι της διαδικασίας και τι ποσά προσέφεραν για να αποκτήσουν μια τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας 12ετούς διάρκειας.

Επειδή όμως, ώρα με την ώρα διαρρέουν πληροφορίες για την στρατηγική που είχαν καταστρώσει τα επιτελεία των υποψηφίων εταιρειών, θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο οτι το τίμημα της πρώτης άδειας κινήθηκε πολύ ψηλά, ενώ οι δύο επόμενες κινήθηκαν κάπως χαμηλότερα χωρίς όμως να αποκλίνουν και πολύ από το τελικό τίμημα της πρώτης.

Άλλωστε όπως προβλέπεται από την διαδικασία, ο φιναλίστ της πρώτης άδειας που τελικώς ηττήθηκε στο τελευταίο στάδιο των έγγραφων προσφορών, δεν μπορεί στον επόμενο γύρο να προσφέρει χαμηλότερο τίμημα, από αυτό που πρόσφερε στον προηγούμενο γύρο. Εκτιμάται λοιπόν ότι και η δεύτερη άδεια, πρέπει να έχει προσεγγίσει τα επίπεδα του πρώτου γύρου και η τρίτη να κινήθηκε κάπως χαμηλότερα.

Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε η δημοπράτηση της τέταρτης άδειας, με πέντε αποφασισμένους παίχτες να βρίσκονται πλέον στο τελευταίο τραπέζι, γνωρίζοντας οτι μια πιθανή ήττα σε αυτόν τον τελευταίο γύρο, ισοδυναμεί με καταστροφή. Λόγω της κρισιμότητας της διαδικασίας, εκτιμάται οτι αυτός ο γύρος πιθανότατα θα διαρκέσει πολύ και δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί πριν νυχτώσει.

Οι αναλυτές της διαδικασίας, περιγράφοντας την διαδικασία του τελευταίου γύρου σε μια δημοπρασία, την παρομοιάζουν με την «θεωρία του δειλινού», τμήμα της πασίγνωστης πλέον «θεωρίας των παιγνίων». Οι παίχτες στην τελευταία στροφή συμπεριφέρονται συνήθως «σαν να μην υπάρχει αύριο», όπου όλα τα προγνωστικά ανατρέπονται για να κερδίσει ο πιο έμπειρος, ή ο πιο ψύχραιμος και σε πολλές περιπτώσεις, ο πιο τυχερός!

Ουδείς μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια πότε θα πληροφορηθούμε τα τελικά αποτελέσματα αυτής της μαραθώνιας διαδικασίας.

Ακόμη και μετά την λήξη του διαγωνισμού, θα απαιτηθεί ένα μεγάλο διάστημα για να συνταχθούν όλα τα απαιτούμενα πρακτικά, να συνυπογραφούν από όλους τους συμμετέχοντες (υποψηφίους, νομικούς συμβούλους και μέλη της επιτροπής) και να συνταχθεί η κυβερνητική ανακοίνωση που θα δοθεί στην δημοσιότητα, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες για την αποχώρηση των αντιπροσωπειών.

Κυβερνητική πηγή με την οποία επικοινώνησε το www.protothema.gr ανέφερε ότι η διαδικασία της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών μπορεί να τελειώσει ακόμη και αύριο Πέμπτη.

Πάντως όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε απόψε το βράδυ να κοιμηθούν στα σπίτια τους, καθώς η χθεσινή διανυκτέρευσή τους στα στρατιωτικά ράντσα, περιγράφεται από περιπετειώδης έως εφιαλτική!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.