Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Την περιοχή μας επισκέπτονται από χθές Σέρβοι υπέυθυνοι Τουρισμού, με σκοπό την γνωριμία με τις υποδομές και την προώθηση τουριστών.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κοντζιά, η Περιφέρεια Στερεάς πρόσφερε χθες γεύμα στους επισκέπτες από τη Σερβία. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο κος Κοντζιάς είχε ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον κο Κριτσίκ για θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού. Συγκεκριμένα αντάλλαξαν απόψεις για πολιτιστικά δρώμενα αλλά και θέματα τουρισμού που αφορούν τις περιοχές αρμοδιότητάς τους. Ενδιαφέρον είχε η κίνηση του κο Κριτσίκ να έλεθει μέσω του κου Κοντζιά σε επαφή με δραστήριους Δήμους της Στερεάς, ώστε εκτός από το Πευκί και την ευρύτερη περιοχή μας, να συνάψει σχέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος με αυτούς.

Κατά τη συνάντηση έγινε και ανταλλαγή δώρων, με τον κο Κριτσίκ αν παραδίδει στον κο Κοντζιά αγαλματίδιο του Μέγα Κωνσταντίνου.

Να πούμε εδώ πως στην περιοχή ήλθε ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα πρακτορεία της Σερβίας, το EUROTOURS, Με τους δύο εκπροσώπους του βρέθηκαν στην περιοχή και μαζί τους είχαν τον Πρόεδρο Μίλαν Κριτσίκ της Μιντιάνα του Δήμου Νις ο οποίος έχει 100.000 περίπου κατοίκους.

Ο Δήμος Νίς (Ναϊσσός κατά το Ελληνικότερον ) είναι ο τόπος γέννησης του αυτοκράτορα του Βυζαντίου Μέγα Κωνσταντίνου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.