Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του μέλους της Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ Βασίλη Δημόπουλου

Αγαπητοί συντοπίτες και φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας Ένωση Απολλώνιου – Α.Ο. ΙΣΤΙΑΙΑΣ που δυο πανάρχαια σωματεία ενώθηκαν πριν από 41 χρόνια και μετ’ ονομάστηκαν τελευταία σε Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Αυτή η ομάδα κινδυνεύει σήμερα να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας μετά από άνευ λόγου αιτιολογίες και ανεξήγητους λόγους.

Στις 07-06-2017 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στις 18-06-2017, όπου 140 μέλη της ιστορικής αυτής ομάδας προσήλθαν και εξέλεξαν με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο και τους επιλαχόντες αυτού. Οι εκλογές κρίθηκαν νομιμότατες δεν υπήρξε καμία ένσταση υπογράφτηκαν από την εφορευτική επιτροπή τα αντίστοιχα πρακτικά και παραδόθηκαν στον πλειοψηφίσαντα των εκλογών κ. Ιωάννη Αναγνώστου. Στην συνέχεια ο κ. Αναγνώστου και σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού της ομάδας κάλεσε τα νεοεκλεγέντα μέλη και συγκροτήθηκαν σε σώμα, εκλέγοντας μεταξύ τους τον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γεν. Γραμματέα κλπ.

Από την στιγμή αυτή και μετά αρχίζει το παράδοξο, το παράλογο, το νεφελώδες και άνευ λόγου και αιτίας σκηνικό σχετικά με την συμμετοχή ή μη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, διαδίδοντας στις καφετέριες και σε κοινούς χώρους περί παραιτήσεως των νεοεκλεγέντων συμβούλων και περί της επιθυμίας ορισμένων να μην κατεβάσουν την ομάδα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Προκειμένου να ξεκαθαρίσω την θέση μου για να μην βρεθώ αύριο σε οποιοδήποτε πραιτόριο κατηγορούμενος και γνωστοποιώντας αυτά σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους τονίζω τα παρακάτω:

1) Εάν κύριοι συνάδελφοι που εκλεγήκατε στο επταμελές έχετε καταθέσει τις παραιτήσεις σας τότε θα έπρεπε με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να έχει γίνει πρακτικό να έχει κοινοποιηθεί στα αρμόδια όργανα και σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού της ομάδας έπρεπε να έχουν κληθεί για να αναπληρώσουν τους παραιτηθέντες οι αναπληρωματικοί των εκλογών κατά σειρά επιτυχίας τους όπου είμαι και εγώ.

2) Δυστυχώς μέχρι σήμερα εάν όντως συμβαίνουν οι παραιτήσεις δεν έχω κληθεί για να αναλάβω και κάποιοι θα απολογηθούν.

3) Σύμφωνα με το άρθρο 3 της προκήρυξης των αγώνων πρωταθλήματος Γ’ εθνικής κατηγορίας από την ΕΠΟ οι ομάδες που θα συμμετάσχουν έχουν υποχρέωση μέχρι την Δευτέρα 14-08-2017 και ώρα 15:00 να καταθέσουν δήλωση συμμετοχής σε ειδικό έντυπο και η δήλωση αυτή πρέπει να συνοδεύεται από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και σχετικό παράβολο 500,00€.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ

Κάνω γνωστό στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και στον καθένα χωριστά σύμβουλο την ευθύνη που έχουν σχετικά με το ανωτέρω γεγονός για τις τυχόν παρατυπίες, παραλήψεις και αντικαταστατικές πράξεις που μέχρι σήμερα έχουν κάνει.

Προσωπικά εάν κληθώ το έχω επαναλάβει και άλλη φορά είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω στο διοικητικό συμβούλιο και κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα δεν είναι μαγαζί κανενός και διοικείται με κανόνες που απορρέουν από το καταστατικό και τις δημοκρατικές αρχές. Άλλωστε γι’αυτό υπάρχουν σε όλα τα σωματεία προϋλογισμοί, απολογισμοί, ελεγκτικά όργανα, εξελεγκτικές επιτροπές για να υπάρξει διαφάνεια και καθαρότητα των πράξεων.

Επιφυλάσσομαι παντός άλλου δικαιώματός μου που απορρέει ως μέλος και φίλαθλος αυτής της ιστορικής ομάδας και ως αναπληρωματικό μέλος του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου, για την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ εθνική κατηγορία

και την απόφαση γι’ αυτό το λόγο του διοικητικού συμβουλίου. ΙΣΤΙΑΙΑ 09-08-2017

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.