Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Πολύς λόγος έγινε για τα σκουπίδια στο Δήμος μας το τελευταίο διάστημα. Κάτι τα προβλήματα με τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, κάτι το καλοκαίρι με τους πολλούς επισκέπτες της περιοχής, όξυναν το πρόβλημα.

Τελευταία βλέπουμε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση.

Όμως σήμερα θα σταθούμε σε ένα σημείο που βρίσκεται στην πόλη της Ιστιαίας και το θέμα με τα σκουπίδια δεν έχει αλλάξει σε τίποτα εδώ και πολύ καιρό.

Μία επίσκεψη στο χώρο πίσω από το παλιό super market Ατλάντικ ( στα κτήρια του Συνεταιρισμού ) και θα αντιληφθείτε τι εννοούμε.

Ο χώρος έχει μετατραπεί σε μία μικρή «χαβούζα», αφού εκεί εκτός από τα πολλά κλαδέματα αλλά και την αφημένη «στην τύχη της» φύση, θα δείτε πολλά σκουπίδια πεταμένα εδώ και εκεί.

Και επαναλαμβάνουμε: αυτά τα σκουπίδια βρίσκονται εκεί πολύ καιρό τώρα, χωρίς κανείς – κυρίως αρμόδιος – να συγκινηθεί και να καθαρίσει το χώρο αυτό.

Ελπίζουμε σε σύντομη λύση γιατί ο πολιτισμός δεν είναι μόνο «φαίνεσθε». Ο πολιτισμός μας φαίνεται και βρίσκεται παντού.

Δείτε φωτορεπορτάζ απο το χώρο με τα σκουπίδια, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχε στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.