Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Σε ένα δυνατό παιχνίδι για την διεκδίκηση της θέσης στους τέσσερις του Κυπέλλου Εύβοιας, η ομάδα της Αιδηψού αντιμετώπισε τον Ταμυναϊκό στην έδρα της.

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα των φιλοξενούμενων είχε την κατοχή της μπάλας. Από την άλλη η ομάδα του Δημητρίου, αν και σε χαμηλότερη κατηγορία από τον Ταμυναϊκό, έπαιξε σωστό αμυντικό παιχνίδι έχοντας πειθαρχία και τελικά κατάφερε να κλείσει τους δρόμους προς την εστία του Κυριακού.

Καλή και επικίνδυνη φάση ήταν στο 35΄ όπου ο Σταμέλος παίζοντας το ένα – δύο με τον Μήτρου, μπήκε στην περιοχή του Κυριακού. Εκεί πιεζόμενος από τον Καππέ πλάσαρε ελάχιστα άουτ και έτσι οι δυό ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Διαβάστε περισσότερα στο EviaGoal κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.