Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Μία από τις παλαιότερες ομάδες του Βορρά, ο Ερμής Ροβιών, δεν υπάρχει σήμερα αφού οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι ανύπαρκτες.

Το 1956 ιδρύθηκε η ομάδα των Ροβιών και στην πορεία της έχει σημαντικές διακρίσεις όπως η κατάκτηση 6 πρωταθλημάτων στην Γ' κατηγορία και ισάριθμες ανόδους, ενώ είχε καταφέρει να φθάσει μέχρι τους οχτώ του κυπέλλου Ευβοίας, αποκλείοντας την Αναγέννηση Μαντουδίου της Δ' Εθνικής προκαλώντας σάλο στην περιοχή σε ένα αγώνα που βρέθηκαν στο γήπεδο πάνω από 3.000 φίλαθλοι.

Η δυναμική της ομάδας του Ερμή Ροβιων δεν σταματάει όμως εκεί μιας και μέσα από τα σπλάχνα της γεννήθηκαν πολύ γνωστοί και ικανοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται σε όλες της κατηγορίες του πρωταθλήματος Εύβοιας και όχι μόνο, μιας και αρκετοί παίχτες έχουν συμμετάσχει ακόμα και σε κατηγορείς όπως η Α' εθνική.

Και όμως στις Ροβιές δεν υπάρχει γήπεδο.

Στα γήπεδα της Λίμνης και της Σκεπαστής αγωνιζόταν ο Ερμής σαν τσιγγάνος, μέχρι το 2008 που αποχώρησε ..........

Διαδάστε όλη τη συνέχεια και τη συνέντευξη του Γιώργου Μαρούδη στο EviaGoal κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.