Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Έχουμε αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν στο πρόβλημα που παρουσιάζει το σαρζανέτ στον ποταμό Ξηριά, στο ύψος του γηπέδου Καμαρίων.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2017 είχαμε δημοσιεύσει επιστολή αναγνώστη του ΔΙΑΥΛΟΣ News ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως το σαρζανέτ που τοποθετήθηκε πριν από 15 χρόνια έχει διαρραγεί και τα θεμέλιά του έχουν σκαφτεί και «σε περίπτωση μιας έντονης βροχόπτωσης - καταιγίδας, είναι επικίνδυνο να καταρρεύσει... νομίζουμε χρειάζεται άμεση ενίσχυσή του, καθώς και διαμόρφωση της κοίτης του χειμάρρου, ώστε τα νερά του να ρέουν μακριά απ' το σημείο εκείνο... πιθανώς η προβολή του θέματος απ' την σελίδα σας και η ενημέρωση των αρμοδίων να δρομολογήσει ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα..»

Εμείς αναδείξαμε το θέμα και από το ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ και τότε αλλά και προχθές.

10 μήνες μετά σας παρουσιάζουμε την κατάσταση του συγκεκριμένου σαρζανέτ. Η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί (ενώ σε συνέχεια με αυτό) το ανάχωμα που υπάρχει και προστατεύει τον κάμπο των Καμαρίων από υπερχείλιση, έχει και αυτό καταρρεύσει σε μεγάλο βαθμό με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Αλήθεια… πότε θα σκύψει κάποιος στο πρόβλημα αυτό;

Πρέπει να συμβούν τα χειρότερα ώστε οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύση;

Δείτε VIDEO απο το σημείο με το πρόβλημα και αμέσως πιό κάτω δείτε και φωτορεπορτάζ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.