Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Σύλλα Αιδηψού το τμήμα Νεανίδων αναδεικνύεται πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ, αφού στον σημερινό τελικό που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Αλιάρτου απέναντι στον Απόλλωνα Χαλκίδας με 44-36.

Η ομάδα του Σύλλα είχε σαφές προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, προηγούμενη με 11 – 0 στο ξεκίνημα, ενώ στη συνέχεια ο Απόλλωνας προσπάθησε να ισορροπήσει και είχε ένα σερί στη Α΄ Περίοδο από 0 – 7 σε 11 – 7. Στη συνέχεια αν και το ημίχρονο τελέιωσε με σκορ 17 – 14, τα κορίτσια του Σϋλλα πάλεψαν και πήραν κεφάλι 12 πόντων και μάλιστα κράτησαν μια διαφορά μέχρι τέλους.

Έτσι το τμήμα Νεανίδων του Σύλλα κατέκτησε την κούπα της ΕΣΚΑΣΕ για πρώτη φορά στην ιστορία του, με τον προπονητή Φώτου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περηφάνιας για τα κορίτσια της ομάδας του.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Καραμπιτσάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-7, 17-14, 36-24, 44-36.

ΣΥΛΛΑΣ (Φώτου):

Ρηγοπούλου 4 (1), Καπόλου, Καπλανάϊ, Μαστρογιαννοπούλου, Λούμη Σ., Νίτσογλου 14 (1), Φώτου, Τσαβόνι 18 (2), Πατσούρα 6, Καρμάϊ, Υδραίου, Λούμη Θ. 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Κοροβέση):

Πανουργιά, Γεωργίου Α., Γεωργίου Μ. 6, Φουντουλάκη 10, Κουρνοπούλου 6 (1), Νοϊμάϊερ 1, Μοιρώτσου, Δαϊναβά 1, Γριμανέλη, Κουλογιάννη, Ντούρμα, Σασσάνη 12 (3).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.