Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Και τυπικά πρωταθλητές από χθές οι Ωρεοί, που με μια φίεστα γιόρτασε μέχρι αργά το βράδι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας (Α΄ Όμιλος) και την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.

Έτσι από χθές η ομάδα του ΑΟ Ωρεών θα είναι η τρίτη που θα εκπροσωπεί την Βόρεια Εύβοια στην Α΄ Κατηγορία (μαζί με Αιδηψό και Σκεπαστή).

Από νωρίς στο γήπεδο του Νέου Πύργου βρέθηκε όλο το Προεδρείο της ΕΠΣ Εύβοιας με πρώτο τον Γιώργο Ψαθά. Παρούσα και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς, οι Αντιδήμαρχοι Θάνος Τσάντζαλος, Κυριάκος Βογιατζής και Θανάσης Σπανός, το μέλος του Νομικού Προσώπου Δημήτρης Φεργαδιώτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, κάτοικοι και φίλοι της ομάδας του ΑΟ Ωρεών.

Διαβάστε Περισσότερα στο EviaGoal κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου.

(θα ακολουθήσει πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και Video με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του Βαγγέλη Μούστου και Γιάννη - Φανούρη Μαυρούτσικου)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.