Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Βάσιμες πληροφορίες που φτάνουν στο ΔΙΑΥΛΟΣ News λένε πως ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης έχει εκφράσει τη βούλησή του στη Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, να βρεθεί στην Ιστιαία το συντομότερο δυνατό σε Δημοτικό Συμβούλιο για να δώσει διευκρινήσεις (που έχουν ζητηθεί από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής) στο θέμα του Γεωπάρκου Βόρειας Εύβοιας.

Μάλιστα όπως λένε οι ασφαλείς πληροφορίες μας, ο κος Μπακογιάννης από τις 20 Ιουνίου έχει εκφράσει αυτή του τη βούληση και μάλιστα έχει δηλώσει την πρόθεσή του να προσαρμόσει το πρόγραμμά του ανάλογα με την ευχέρεια που έχει η Δήμαρχος.

Δυστυχώς όμως, αν και έκλεισε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, πάντα κατά τις πληροφορίες μας, η κα Ευσταθίου ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση στον κο Μπακογιάννη, παρά τις συχνές επικοινωνίες του γραφείου του με αυτήν.

Τελικά η «σύγκρουση» των δύο πλευρών έφτασε στο μη περαιτέρω, ή λέτε να έχει ακόμα και άλλα περιθώρια ; !!!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.