Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Κονδύλι ύψους 1.000.000 € για την αποκατάσταση του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λαμία.

O Αντιπεριφερειάρχης είπε κατά την ανακοίνωση για το ΒΙΟΚΑ Αιδηψού:

«Από τις πιο τουριστικές πόλεις όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η Αιδηψός, πάσχει από ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, αυτό του κατεστραμμένου ΒΙΟΚΑ. Έχουμε την ευκαιρία στο συγκεκριμένο Περιφερειακό συμβούλιο σήμερα να εντάσσουμε 1.000.000€ το οποίο θα μπορέσει, σύμφωνα με την κατατεθείσα μελέτη να αποκαταστήσει αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα. Γιατί ωραιότατη η Αιδηψός, έχει θερμά λουτρά, έχει επισκέπτες, έχει τα πάντα, αν μη τι άλλο πρέπει και να μη μυρίζει και να μπορεί να είναι ευχάριστη για τους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους».

Το επόμενο βήμα που θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια βέβαια είναι η σύναψη και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς αναφέρει συγκεκριμένα σε χθεσινή του ανάρτηση στο FaceBook (και δημοσιεύει και Video με τον Φάνη Σπανό να ανακοινώνει): Για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

Σήμερα εντάξαμε στο ΠΔΕ 1000000€ για το ΒΙΟΚΑ της Λουτρόπολης της Αιδηψού.

Επόμενο βήμα η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου, ως φορέα υλοποίησης και περιφέρειας ως φορέα χρηματοδότησης του έργου.

ΣΣ: πριν ένα χρόνο είχαμε κάνει ρεπορτάζ για την κατάσταση του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού. Δείτε το, μιας και δεν έχουν αλλάξει και πολλά απο τότε (κάντε κιλκ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.