Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Μετά από μια ηχηρή απουσία, χωρίς τις καλοκαιρινές δράσεις σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη, σήμερα η Παιδική Βιβλιοθήκη Αιδηψού άνοιξε την πόρτα της και γέμισε απο παιδιά και γονείς.

Αφορμή η παρουσίαση του βιβλίου «ο πρίγκιπας του φεγγαριού και άλλα παραμύθια» της εκπαιδευτικού Ράνιας Ορφανάκου.

Η κα Ορφανάκου είναι εκπαιδευτικός στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρών Αιδηψού και γνωστή η αγάπη της για τα παιδιά αλλά και για την συγγραφή. Η ίδια παρουσίασε το βιβλίο της, λύνοντας το μυστήριο «Τι θα συμβεί στον πρίγκιπα του φεγγαριού όταν θα κατεβεί στη γη; Είναι πάντα όλα όπως φαίνονται;»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία δήλωσε στον ΔΙΑΥΛΟΣ News πως «η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί από το πρωί στις 8:00 μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι, ενώ θα συνεχίζει και το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:00». Επίσης τόνισε πως «με τη βοήθεια εθελοντριών εκπαιδευτικών θα διοργανώνεται μια ξεχωριστή δράση κάθε Κυριακή, από τις 11:30 μέχρι και τις 13:30».

Δείτε Φωτορεπορτάζ που ακολουθεί ΚΑΙ δείτε περισσότερο στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.