Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Σε απόφαση της ΔΗΚΕΙΑ που αναρτήθηκε πρόσφατα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ορίζεται με απευθείας ανάθεση σε λογιστική εταιρεία της Αθήνας η παροχή συμβουλευτικών κλπ υπηρεσιών λογιστικής φύσεως, με συνολικό ποσό αμοιβής 20.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Αν ανατρέξουμε σε παλιότερες αποφάσεις της ΔΗΚΕΙΑ, θα δούμε πως το 2012 ο υπεύθυνος λογιστής της ΔΗΚΕΙΑ αμοιβόταν με 12.000 ευρώ συν ΦΠΑ, ανα έτος.

Επίσης το 2014 πάρθηκε η απόφαση να γίνει πρόταση στον λογιστή να δεχθεί μείωση του ποσού αυτού σε ετήσια βάση, σε 3000 ευρώ συν ΦΠΑ, ενώ το 2015, 2016, 2017 και 2018 υπάρχουν αποφάσεις για πληρωμή ποσού 3600 ευρώ συν ΦΠΑ.

Δεν είμαστε ειδικοί στα οικονομικά θέματα, αλλά θα θέλαμε να εκφράσουμε την απορία μας:

• Γιατί επιλέχθηκε λογιστική εταιρεία από την Αθήνα και όχι από την περιοχή μας, που και τόσα χρόνια κάλυπτε όλες τις ανάγκες της λογιστικής υποστήριξης της ΔΗΚΕΙΑ ;

• Γιατί απο τα πίο πάνω ποσά φτάσαμε να υπογράψει η ΔΗΚΕΙΑ για ποσό της τάξης των 16.129 συν ΦΠΑ, δηλαδή σύνολο 20.000 ευρώ ; Τι άλλαξε στην οικονομική διαχείριση και αυξήθηκε τόσο πολύ το ποσό αμοιβής του «λογιστή» της ΔΗΚΕΙΑ ;

Για το θέμα αυτό μιλήσαμε σήμερα (14-11-2018) με τον Γιάννη Τσελίκα στο Ράδιο Ιστιαία 100,4.

Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Δημόπουλος, ο οποίος και με την ιδιότητα του οικονομολόγου έθεσε τις δικές του ενστάσεις.

Δείτε πιο κάτω τα έγγραφα από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αμέσως πιο κάτω, στο τέλος του άρθρου, ακούστε τη σημερινή εκπομπή στο Ράδιο Ιστιαία 100.4.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.