Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Άγιέ μου Βασίλη, αισθάνθηκα και εγώ σήμερα την ανάγκη στα 65 μου χρόνια να σου γράψω ένα γράμμα και να σου ζητήσω την ευχή σου και την φώτισή μου για το θέμα που παρακάτω σου αναφέρω όσο μπορώ περιληπτικά και τι πρέπει να κάνω από δω και πέρα.

Το Νοέμβριο του 2007 κάποια (καλά παιδιά) υπάλληλοι της εφορίας της πρώην Δ.Ο.Υ. Ιστιαίας οι οποίοι έχουν όνομα και επώνυμο, πολλοί από αυτούς έχουν συνταξιοδοτηθεί και άλλοι είναι εν ενεργεία σε άλλες υπηρεσίες, έπαιξαν ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος μου το οποίο με ταλαιπώρησε μέχρι τον Αύγουστο του 2018 που τελεσιδίκησαν με αμετάκλητες αποφάσεις δικαστικές, οι προσφυγές μου. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, με ψευδή και ανειλικρινή στοιχεία που έστειλαν στο Υπουργείο Οικονομικών και ενώ είχα κάνει αυτοπεραίωση των χρήσεων από το 2003 έως το 2007 ζήτησαν άρση της αυτοπεραιώσεως και εντολή για να μου κάνουν έλεγχο.

Από τον έλεγχο που έκαναν κατά την άποψή τους διαπίστωσαν δύο σημαντικές παραβάσεις για τις οποίες και καταλόγισαν πρόστιμα και διαφορές φόρου της τάξεως των 400000,00€ περίπου.

Κατά των αποφάσεων αυτών προσέφυγα στα διοικητικά δικαστήρια από τον Μάιο του 2008 και παράλληλα με αίτησή μου προς το υπουργείο οικονομικών ζήτησα των επανέλεγχο της υπόθεσής μου παράλληλα με τα δικαστήρια που είχα προσφύγει.

Η Δ/νση ελέγχου του υπουργείου οικονομικών διέταξε επανέλεγχο της υπόθεσης μου το έτος 2009 και όρισε αρμόδιο επιθεωρητή και ελεγκτές τους τότε Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. Λαμίας και τον τότε Προϊστάμενο Ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. Λαμίας.

Μετά από δύο χρόνια επανελέγχου στις 25-02-2011 με αρ.Πρωτ. 1893 ο τότε οικονομικός επιθεωρητής εξέδωσε το πόρισμα του επανελέγχου ότι η διαπίστωση των δήθεν παραβάσεων από τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Ιστιαίας δεν υφίστανται.

Κατά του εγγράφου αυτού και του πορίσματος ακούσατε – ακούσατε οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Ιστιαίας δήλωσαν και παρακαλούσαν να ανακαλέσει το εν λόγω έγγραφο του πορίσματος ο κύριος επιθεωρητής διότι με αυτό εγώ θα είχα καλή μεταχείριση στα δικαστήρια με πιθανή αθώωσή μου και αυτοί θα έβρισκαν τον μπελά τους. Γι’ αυτό και ο επιθεωρητής έκανε επανάληψη του εγγράφου επιμένοντας στην αθώωση μου αλλά την οριστική λύση να την δώσουν τα δικαστήρια Διοικητικά και Ποινικά που με είχαν μηνύσει.

Το 2014 στις 27-06-2014 δημοσιεύθηκε η απόφαση της πανηγυρικής αθώωσής μου από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας ύστερα από εφτά ώρες διαδικασίας εξεταζομένων ως μαρτύρων κατηγορίας τους δύο υπαλλήλους ελεγκτές της Δ.Ο.Υ. Ιστιαίας ερχομένων σε αντιπαραβολή με τους ελεγκτές επανελέγχου των τότε έφορο Λαμίας και τον Προϊστάμενο ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. Στερεάς Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι επικαλούμενες παραβάσεις χαρακτηρίστηκαν όπως φαίνεται από τα πρακτικά της δίκης από τους ελεγκτές του επανελέγχου ανύπαρκτες, φορολογικά ανέκδοτα.

Στις 03-08-2018 το Διοικητικό Πρωτοδικείο Χαλκίδας εξέδωσε τις αποφάσεις για τις επικαλούμενες παραβάσεις του Κ.Β.Σ. για τα έτη 2003 – 2007 στις οποίες δέχεται την προσφυγή μου και ακυρώνει τις αποφάσεις της Δ.Ο.Υ. Ιστιαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας που είναι διάδοχος της Δ.Ο.Υ. Ιστιαίας τόσο τις αποφάσεις του ποινικού δικαστηρίου όσο και τις αποφάσεις του διοικητικού δικαστηρίου δεν άσκησε έφεση βλέποντας ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα είχε κανένα όφελος και έχουν ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ.

Μέχρι που να βγουν όλα αυτά στις 10-06-2013 ο Οικονομικός Εισαγγελέας επειδή εγώ δεν πλήρωνα τα βεβαιωθέντα χρήματα διέταξε την αυτόφωρο σύλληψή μου. Πράγματι ο τότε διοικητής Ιστιαίας υλοποίησε την εντολή του κ. εισαγγελέα μόνο που κατά την άποψή μου δεν εκτέλεσε σωστά την εντολή και την υποσημείωση που υπήρχε στο έγγραφο για την σύλληψή μου. Επί του θέματος έχω προβεί σε νόμιμες διαδικασίες κατά του κ. Διοικητή η δε εξέλιξη κατά την μεταγωγή μου στο αυτόφωρο ήταν η αθώωσή μου και η απορία του εισαγγελέα για την αυτόφωρο προσαγωγή μου.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ

Και πες μου πως πρέπει εγώ να πράξω κατά των ανθρώπων αυτών πρώην υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Ιστιαίας οι οποίοι προσπάθησαν να με διασύρουν να με συκοφαντήσουν να μου διαλύσουν την οικογένειά μου και την επαγγελματική μου υπόσταση. Φώτισέ με και πες μου πως μπορώ εγώ σε μία τυχαία κοινωνική εκδήλωση και βρισκόμενος απέναντί τους να μπορώ να ηρεμίσω σε αυτούς τους γραμματείς και φαρισαίους που επί δέκα χρόνια με ταλαιπώρησαν μέχρι που να λάμψει η αλήθεια πιστεύοντας ότι θα είχαν την κάλυψη της ηγεσίας του υπουργείου και της συναδελφικής αλληλεγγύης. Και όλα αυτά γιατί δεν ενέδωσα στα χατίρια τους και ξέρουν καλά τι λέω.

Άγιε Βασίλη φώτισέ με πως πρέπει εγώ να φερθώ στο πρόσωπο της κ. Δημάρχου όταν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο εκφώνησε ότι με πήγαν με αλυσίδες στον εισαγγελέα ύστερα από αυτά που ακούσατε. Εγώ σήμερα θα της χαρίσω όπως και δημόσια την φωτογραφία που με πήγαν δεμένο με αλυσίδες.

Άγιε Βασίλη φώτισέ με πως πρέπει να φερθώ εγώ σε ανθρώπους που νομίζουν ότι έχουν το απυρόβλητο και το πουλάμε τρέλα όπως έκανε με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε για το πρόσωπό μου στις 19-04-2018 ο κ. Ιωάννης Αναγνώστου και το οποίο διαβάσθηκε μέσα από την εκπομπή του Ιωάννη Τσελίκα στο Ράδιο Ιστιαία;

Μήπως θα πρέπει να μείνω σε αυτό που πίστευα και που μου αρέσει σα φρούτο ότι η αχλάδα έχει πίσω την ουρά;

ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.