Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Η ομάδα του ΑΟ Ωρεών είναι από τις πιο ιστορικές της περιοχής και από αυτές που πιθανά να είναι η μοναδική που αν και είναι στην Α΄ Κατηγορία, δεν έχει δικό της γήπεδο ούτε για προπονήσεις, ούτε για αγώνες.

Με αφορμή τα παράπονα που εδώ και πολύ καιρό ακούγονται από τους φίλους της ομάδας παρουσιάζουμε το θέμα. Αν και υπήρξαν επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις πως μέχρι το περασμένο καλοκαίρι θα είχε ολοκληρωθεί το γήπεδο και μάλιστα με χρήματα του υπουργείου, ακόμα και σήμερα, αρχές του 2019 και το γήπεδο ακόμα δεν ξέρει κανείς να πει πότε θα παραδοθεί.

Δείτε ένα μικρό, συνοπτικό, ιστορικό για την πορεία του γηπέδου από τότε που το έργο ξεκίνησε με την προγραμματική σύμβαση μέχρι και σήμερα.

(Σίγουρα υπάρχει πολύ υλικό που θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε, αλλά πιστεύουμε πως επιλέξαμε τα πιο σημαντικά για να μη γίνουμε κουραστικοί).

29-12-2017

Στη χοροεσπερίδα του ΑΟ Ωρεών η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού δεσμεύεται σε όλους τους παριστάμενους (και λίγες ημέρες πιο πριν και στον Υφυπουργό Αθλητισμού) πως σε ένα 6μηνο, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2018 όπως διευκρινίζει, το γήπεδο των Ωρεών θα είναι έτοιμο !

29-4-2018

Στην ομάδα των Ωρεών απονέμεται το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και έτσι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Εύβοιας…

Την ημέρα αυτή η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού λέει: «Το έργο βρίσκεται στη διαδικασία δημοπράτησης. Ευελπιστώ πως από Σεπτέμβριο που θα ξεκινήσετε, θα παίζεται στο καινούργιο σας γήπεδο, στο γήπεδο που πραγματικά σας αξίζει να παίζεται».

Στη συνέχεια γκρεμίζονται τα αποδυτήρια που υπάρχουν στο γήπεδο της Σβάλας…

Χτίζεται ένα τσιμεντένιο τοιχίο (γύρω στον Οκτώβριο του 2018) για να «κρατηθεί» ο δρόμος…

19-11-2018

Ο Δημήτρης Φεργαδιώτης σε αποκλειστική συνέντευξη στο ΔΙΑΥΛΟΣ News, μεταξύ άλλων λέει πως: μέσα στη αθλητική σαιζόν το γήπεδο θα είναι έτοιμο, Αν δεν είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο, θα είναι τον Γενάρη ή τον Φλεβάρη.

9-1-2019

Βλέποντας το φωτορεπορτάζ από το γήπεδο, προχθές 9 Ιανουαρίου 2019, πιστεύετε πως το γήπεδο θα δοθεί για χρήση την περίοδο που δεσμεύεται ο κος Φεργαδιώτης ;

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.