Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Έκπληξη μας προκαλεί το γεγονός, ότι σήμερα επικοινώνησε μαζί μας η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, απλά για να την πληροφορήσουμε πώς βρεθήκαμε στα αποδυτήρια του γηπέδου Ιστιαίας και ποιός μας είπε να τα φωτογραφίσουμε με τους πεσμένους σοβάδες και τις μούχλες.

Επειδή η απάντησή μας δεν ικανοποίησε την κα Δήμαρχο, και επειδή εμείς θέλουμε να είμαστε καθαροί προς κάθε πλευρά, θέλουμε να πούμε πως:

- στα πλαίσια του αθλητικού ρεπορτάζ που κάνουμε εδώ και χρόνια στην περιοχή, μπαίνουμε στα γήπεδα πάντα με την άδεια της ΕΠΣΕ και φυσικά και στα αποδυτήρια μπαίνουμε να συνομιλήσουμε με παράγοντες και παίκτες.

- Για το θέμα που ερωτηθήκαμε, έχουμε να πούμε πως πρώτα από όλα έχουμε μάτια και βλέπουμε και από την άλλη είναι κακό παράγοντες και αθλητές, οποιασδήποτε ομάδας, να διαμαρτυρηθούν για το χώρο τον οποίο χρησιμοποιούν κάθε μέρα, προπονούνται και αθλούνται;

- Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε πως αντί να ζητείται από οποιοδήποτε ΜΜΕ να κάνει το ρόλο του καλοθελητή, μήπως καλύτερα θα ήταν να αναλώνει η Δημοτική Αρχή το χρόνο της στην εύρεση λύσης του προβλήματος, όπως αυτό τελικά κι αν έγινε γνωστό;

- Και κάτι τελευταίο: εμείς δεν υπήρξαμε και δε θα υπάρξουμε ποτέ καλοθελητές και να τονίσουμε πως όποιος κι αν ποντάρισε στο φόβο δεν βγήκε ποτέ κερδισμένος.

Υ.Γ. Το γήπεδο είναι δημοτική περιουσία άρα κτήμα όλων των Δημοτών, άρα κάθε δημότης έχει δικαίωμα να εκφέρει την άποψη του και τις παρατηρήσεις του για την περιουσία του!

Αυτό επιτάσσει η Δημοκρατία!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.