Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Λυκείου Ιστιαίας εκδήλωση από κλιμάκιο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας με θέμα το Εθνικό Κτηματολόγιο.

Την εκδήλωση χεραίτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας Δημήτρης Ζουπανιώτης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κώστας Λάππας παρουσίασε το κλιμάκιο που ήλθε στην Ιστιαία για την ενημέρωση.

Συγκεκριμένα τους Γιάννη Σαλταγιάννη, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιάννα Μπόκαρη Πρόεδρο της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ - Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Γιάννης Μπελεγράτης μέλος ΤΕΕ και Πρόεδρος Αγρονόμων Τοπογράφων Εύβοιας, Σοφία Κουδούνη μέλος της Κεντρικής Αντ/πείας ΤΕΕ, Νίκο Ραπαούνη Τοπογράφο Μηχανικό εκπρόσωπο της αναδόχου Κοινοπραξίας για το κτηματολόγιο και Ζαχαρούλα Κούρδη υπεύθυνη του γραφείου Κτηματογράφισης Εύβοιας.

Οι ομιλητές ανέπτυξαν τον τρόπο που θα γίνουν οι δηλώσεις των περιουσιακών στοιχείων μας με καταληκτική ημερομηνία 22 Απριλίου 2019μ (αν και θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα τρίμηνη παράταση) για τους κατοίκους εσωτερικού και για τους εξωτερικού θα υπάρχει επιπλέον ένα τρίμηνο.

Μηχανικοί και πολίτες έκαναν τις ερωτήσεις τους στους ειδικούς τους ΤΕΕ, οι οποίες απαντήθηκαν όλες.

Δείτε τα πιο κάτω Video από τη συνάντηση

Γιάννης Πελεγκράτης

Νίκος Ραπαούνης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.