Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Οι «επιθέσεις» σε εκπροσώπους ενημερωτικών σελίδων, φαίνεται πως έχει γίνει μόδα , κυρίως όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.

Έτσι λοιπόν συμβαίνει και με εμάς.

Στην προχθεσινή μάλιστα επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειάρχη Στερεάς κας Κατερίνας Μπατζελή στο Δημαρχείο Ιστιαίας, η κα Δήμαρχος μας «υπέδειξε» τρείς - τέσσερις φορές μάλιστα, πως δεν θέλει να την φωτογραφίσουμε και να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Μάλιστα αυτό το γεγονός έγινε αντιληπτό και από ανθρώπους που συνόδευαν την κα Μπατζελή και φυσικά σχολιάστηκε.

Εμείς λοιπόν έχουμε να θυμίσουμε στην κα Δήμαρχο πως βρισκόμασταν στο δημόσιο χώρο του Δημαρχείου και πως δεν ήμασταν εκεί να για να φωτογραφήσουμε μόνο αυτήν. Υπήρχαν και άλλα πρόσωπα τα οποία την τίμησαν με την παρουσία της και εμείς καλύπταμε το γεγονός.

Από την άλλη να θυμίσουμε πως σε πρόσφατο χρόνο παραχωρήσαμε (όχι μόνο μία φορά) στην κα Δήμαρχο φωτογραφίες για τα Δελτία Τύπου.

Να μη ξεχνάει μάλιστα η κα Δήμαρχος πως η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στο προφίλ της στο FaceBook ήταν δική μας.

Παρόλα αυτά, εμείς σεβόμενοι την «επιθυμία» της ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ φωτογραφίες της με την κα Μπατζελή, αφήνοντας το έργο σε άλλο μέσο της περιοχής. Και μάλιστα θα κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον με το πρόσωπο της κας Δημάρχου, όσο τουλάχιστον τα γεγονότα θα το επιτρέπουν.

Τελειώνοντας θέλουμε δημόσια να κάνουμε ένα ερώτημα προς τη σημερινή Δημοτική Αρχή: στάλθηκε διαχρονικά κάποια ενημέρωση από εσάς προς τον ΔΙΑΥΛΟ και εμείς την λογοκρίναμε ή δεν τη δημοσιεύσαμε; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

Και πάντα όποτε έχουμε ενημέρωση από την πλευρά της, όπως οφείλουμε και όπως κάναμε πάντα, θα την δημοσιεύουμε.

Και θα τελειώσουμε με μία στροφή από το ποίημα του Καβάφη «Ιθάκη», απευθυνόμενη προς την Δημοτική Αρχή αλλά και προς κάθε κατεύθυνση:

Τοὺς Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας,

τὸν ἄγριο Ποσειδώνα δὲν θὰ συναντήσεις,

ἂν δὲν τοὺς κουβανεῖς μὲς στὴν ψυχή σου,

ἂν ἡ ψυχή σου δὲν τοὺς στήνει ἐμπρός σου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.