Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Πρίν λίγη ώρα είδαμε με έκπληξη ανάρτηση της Λίζας Xαπίδου στο FaceBook με φωτογραφικό υλικό από το νεκροταφείο Λουτρών Αιδηψού .

Από αυτές ξεκάθαρα φαίνεται η απόλυτη εγκατάλειψη του χώρου αυτού που φιλοξενεί τους δικούς μας ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή.

Τάφοι ανοιχτοί, οστά νεκρών πεταμένα εδώ και εκεί, σπασμένα μάρμαρα παντού και δύο δέντρα να είναι έτοιμα να πέσουν στο κεφάλι όποιου βρεθεί στο χώρο.

Λέει η Λίζα Χαπίδου: "Η απόλυτη καταστροφή..... Οι δικοί μας άνθρωποι κλαίνε.... ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;" Αλλά και στα σχόλια της ανάρτησης βλέπουμε την Όλγα Βογιατζή να λέει: «Πολλές οι ζημιές,μακάβριο το θέαμα,δυστυχως,δυο κυπαρίσσια ειναι μισοξεριζωμένα απο την κακοκαιρία και έτοιμα να πέσουν.Κλαδιά,λάσπες,μάρμαρα σπασμένα,τάφοι ανοιγμένοι απο την βροχή,μνήματα σπασμένα....Μετα απο επικοινωνία με συνεργάτη του δήμου,εγγυήθηκε οτι μέχρι την Παρασκευή θα δρομολογηθεί το κόψιμο των δέντρων και ο καθαρισμός του χώρου απο την κακοκαιρία.(είναι κυριολεκτικά ''κρανίου τόπος''-).

Έχετε κατά νου ότι ΔΕΝ υπάρχει δημοτικός υπάλληλος διορισμένος για τον χώρο του νεκροταφείου της πόλης μας ώστε να πηγαίνει να καθαρίζει και να αναφέρει στον δήμο τις ζημιές και τα προβλήματα που προκύπτουν».

Στην αρχαία Ελλάδα οι νεκροί ήταν ιεροί, όπως και οι τόποι ταφής τους.

Ο Δήμος μας όμως (στον οποίο ανοίκουν τα νεκροταφεία) φαίνεται πως δεν γνωρίζει ούτε την ιστορίας μας, ούτε ενδιαφέρεται για τις παραδόσεις μας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.