Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Σε μια εκκωφαντική συγκέντρωση που στην κυριολεξία κατέκλισε τη αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Ιστιαίας από κόσμο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς έκανε την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019.

Ο κος Κοντζιάς έκανε μια μικρή εισαγωγική ομιλία στην οποία αναφέρθηκε στο πρόβλημα του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού, του γηπέδου Ωρεών, της δεξαμενής του Αγίου αλλά και στα θέματα της καθημερινότητας, ρίχνοντας ευθύνες στη σημερινή Δημοτική Αρχή για την «ανυπαρξία έργου», λέγοντας χαρακτηριστικά «η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο και ακούει στο όνομα Ελένη Ευσταθίου».

Αναφέρθηκε στις αρχές του συνδυασμού του - συμφωνία με τους πολίτες, λέγοντας πως:

1 - Ο Δήμαρχος είναι υπεύθυνος για όλα

2 - Ο Δήμος είναι οι άνθρωποί του

3 - Είμαστε διαφορετικοί και οι αντίπαλοί μας δεν είναι εχθροί μας. Τους καλούμε την επόμενη ημέρα σε συνέργεια.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Κοντζιάς παρουσίασε τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους του, τονίζοντας πως οι 32 από αυτούς συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τέλος παρουσίασε το λογότυπο του συνδυασμού του ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Δείτε Video με την κεντρική ομιλία του κου Κοντζιά…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.