Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Για άλλη μια χρονιά στον Άγιο Αιδηψού, χθές, Κυριακή του Πάσχα 2019, ο ουρανός γέμισε από χρωματιστά φαναράκια που σαν τις ευχές και τις προσευχές μας στάλθηκαν προς τον Θεό.

Η γιορτή διοργανώθηκε από τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου και Αγιοκάμπου και ξεκίνησε με το κάψιμο του αχυρένιου ομοιώματος του Ιούδα.

Στη συνέχεια τα μέλη του συλλόγου έστειλαν στον ουρανό μεγάλα αερόστατα, μεταφέροντας το μήνυμα της Ανάστασης στην περιοχή. Και τέλος εκατοντάδες μικρά και χρωματιστά αερόστατα γέμισαν τον ουρανό μαγεύοντας όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό τις ευχές τους για ένα καλύτερο αύριο.

Χριστός Ανέστη και ραντεβού και του χρόνου από τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου και Αγιοκάμπου.

Δείτε Video - αποσπασμα απο τη χθεσινή γιορτή

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.