Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Κοντζιάς, πραγματοποίησε συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους του Ασμηνίου.

Ο κος Κοντζιάς στη βασική του ομιλία, σχολίασε την ανυπαρξία έργου της σημερινής Δημοτικής Αρχής και διευκρίνησε τις θέσεις του συνδυασμού του για το τι θα κάνει την επόμενη ημέρα με θέματα της καθημερινότητας, προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας, τη δημιουργία αθλητικών χώρων, παιδικών χαρών, την ύδρευση, το κληροδότημα Τασούλα, την Παραλιακή Πευκίου αλλά και τα οικονομικά του Δήμου μας, τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλα θέματα που αφορούν τους δημότες.

Στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους κατοίκους και απάντησε σε ερωτήματά τους.

Δείτε το σχετικό Video που ακολουθεί, με τη βασική ομιλία του κου Κοντζιά:

ερώτημα για το κληροδότημα Τασούλα

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.