Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ είχε την τελευταία του επικοινωνία με τους πολίτες του Δήμου μας πριν απο τις εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 , μιλώντας στα Λουτρά Αιδηψού σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση.

Ο κος Κοντζιάς μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στη καθημερινότητά τους αλλά και πως αυτά μπορούν να λυθούν με προτάσεις από το πρόγραμμα του συνδυασμού του. Προβλήματα που τα περισσότερα σωρεύτηκαν στην τελευταία πενταετία της κας Ελένης Ευσταθίου.

Ο κος Κοντζιάς απάντησε στην κα Ευσταθίου για την υποτιθέμενη «δολιοφθορά» του αντλιοστασίου της Αιδηψού, για την οικογενειοκρατία και τον τρόπο που στήθηκε ο συνδυασμός της, στο κλείσιμο του ΒΙΟΚΑ και τα «εκατομμύρια» που η ίδια λέει πως έχει εξασφαλίσει για το επόμενο έργο της.

Δεν παρέλειψε όμως ο κος Κοντζιάς να πει τη θέση του συνδυασμού του για το θέμα αυτονόμησης της Αιδηψού. Η βραδιά έκλεισε με τον Γιάννη Κοντζιά να αποχαιρετά τον κόσμο που βρέθηκε στην Αιδηψό με τους στίχους του Άλκη Αλκαίου:

"με των ματιών σας τη φωτιά σημαία

είναι όμορφα απόψε που ανταμώσαμε

μ’ αρέσει να αρμενίζουμε παρέα"

Η είσοδος του συνδυσμού στο χώρο της ομιλίας

Για την Περιφέρεια Στερεάς και το Γεωπάρκο

Το απόσπασμα της ομιλίας του Γιάννη Κοντζιά

H παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού και το κλείσιμο της βραδιάς

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.