Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Στη όμορφη κωμόπολη Λίμνη Ευβοίας , στις 28-29 και 30 Ιουνίου, στο Ιστορικό κτίριο Μελά που είχε να λειτουργήσει σαν σχολείο από το 1983 , για τρεις ημέρες έγινε ξανά σχολείο.

To τριήμερο σεμινάριο, εξετάσεις DAN και εξετάσεις εγχρώμων ζωνών οργάνωσε και πραγματοποίησε ο γνωστός Βαγγέλης Δήμου και η σχολή του ΔΙΑΓΟΡΑΣ Εύβοιας.

Τις εξετάσεις DAN και τα σεμινάρια διενέργησε ο Sensei Jon Wicks 8th Dan World Chief Instructor WIKF , τα σεμινάρια Kumite διενέργησε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής WKF & WIKF Σπύρος Μαργαριτόπουλος , τις εξετάσεις ζωνών οι Άγγελος Γιώργας 6th Dan Chief Instructor of WIKF Greece , Βαγγέλης Δήμου 5th Dan Διοργανωτής της εκδήλωσης και η Όλγα Καρακοβούνη 2nd Dan πρωταθλήτρια Ευρώπης Βετεράνων WIKF .

Το σεμινάριο εκτός των αθλητών και πρωταθλητών από Εύβοια και Αθήνα , παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους από το Βέλγιο οι Alain Rayen 7th Dan και San Bosmans 3rd Dan .

Το φωτορεπορτάζ που παρουσιάζουμε είναι της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019.

Μπορείτε να δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ στη σελίδα του ΔΙΑΓΟΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ Kάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.