Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Πολίτες δεύτερης ( ; ) κατηγορίας;

Για άλλη μια φορά η κακοκαιρία έβγαλε στην επιφάνεια καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη Βόρεια Εύβοια και διαχρονικά έχουν κρυφτεί «κάτω από το χαλί» από σχεδόν όλους τους αρμόδιους, ίσως και από κάποιους από εμάς.

Αυτές τις ημέρες, με την βροχή και το χιόνι, τα δρομολόγια των Ferry Boats δεν λειτουργούν. Από την άλλη, οι δρόμοι είναι κλειστοί ή στην καλύτερη περίπτωση με πολύ δύσκολη προσπέλαση.

Αυτές τις ημέρες «απαγορεύεται» να αρρωστήσεις ή να πάθεις κάτι σοβαρό, γιατί μιας και δεν υπάρχει νοσοκομείο στην περιοχή μας, δεν θα μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στην υγεία που πληρώνεις ακριβά.

Και να θέλεις δεν μπορείς να πας ούτε στη Χαλκίδα, ούτε στη Λαμία, ούτε σε κάποιο άλλο πρωτοβάθμιο Νοσοκομείο.

Αποκλεισμένοι και ξεχασμένοι από το κράτος λοιπόν στη Βόρεια Εύβοια…

Λες και εμείς που ζούμε στη Βόρεια Εύβοια δεν πληρώνουμε φόρους, δεν πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ, δεν πληρώνουμε πανάκριβες ασφαλιστικές εισφορές…

Λες και ζούμε εδώ μόνο οι υγιείς, αυτοί που αποφάσισαν να «αυτοκτονήσουν»…

Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η ζωτικής σημασίας ανάγκη για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας σε Νοσοκομείο Πρωτοβάθμιας παροχής υγείας αλλά και το περιβόητο τούνελ στο Καντήλι.

Μήπως επιτέλους θα πρέπει όλοι να το φωνάξουμε πιο δυνατά;

Πέρασαν από την περιοχή μας βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά βγάλαμε και ντόπιους βουλευτές που έγιναν και υπουργοί.

Όμως διαχρονικά δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ. Κανείς από αυτούς δεν άλλαξε κάτι για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής μας.

Αλήθεια… για πόσο ακόμα θα ζούμε σαν πολίτες δεύτερης (;) κατηγορίας;

• Να ζητήσουμε ΟΛΟΙ μας να δημιουργηθεί Νοσοκομείο στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού.

• Να ζητήσουμε ΟΛΟΙ τη δημιουργία δρόμου - τούνελ από το Καντήλι, για να πάψει πια να κλείνει η πρόσβαση προς και από Βόρεια Εύβοια και να κάνουμε το λιγότερο δύο ώρες να πάμε Χαλκίδα, από ένα δρόμο που όσο και αν βελτιώθηκε τον τελευταίο χρόνο, δεν παύει να είναι όχι μόνο δύσκολος αλλά και επικίνδυνος.

Αυτή είναι η Δημοκρατία και αυτή η ισονομία των πολιτών;

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.