Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Γυμνασίου Ωρεών, ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ και Ταμίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Νικολόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Τοουλιάς, οι Αντιδήμαρχοι Ιστιαίας – Αιδηψού κκ Μισιρλής και Αμανατίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νίκος Αλεξανδρής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ωρεών κος Καλόγερος, από το Λιμεναρχείο Ωρεών ο κος Καραπαναγιώτης και φυσικά σύσσωμο το Προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου.

Ο Γραμματέας του ομίλου Βασίλης Μπάμπος ήταν ο γενικός συντονιστής ο οποίος και αναφέρθηκε στις διακρίσεις των ναυταθλητών του, ενώ ο Πρόεδρος του ομίλου Κώστας Μπάμης τόνισε την ανάγκη δημιουργίας μόνιμων εγκαταστάσεων του Ομίλου καθώς και τη δημιουργία κολυμβητηρίου.

Ο κος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στις διακρίσεις των αθλητών του ομίλου και τις προσπάθειες που κάνουν «κάποιοι ρομαντικοί» να διατηρήσουν τον όμιλο για 20 περίπου χρόνια, τονίζοντας και αυτός την ανάγκη εγκαταστάσεων του ομίλου και φυσικά τη δημιουργία κολυμβητηρίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κος Τουλιάς και ο κος Αλεξανδρής, ενώ μίλησε και ο πατέρας Κωνσταντίνος, εφημέριος Ωρεών.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του ομίλου και η κοπή της βασιλόπιτας με τυχερές δύο φίλες του ομίλου.

Να αναφέρουμε πως βαρεβεύτηκαν οι αθλητές του ομίλου αλλά και οι τρεις προπονητές του και συνολικά όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες της περασμένης χρονιάς.

Δείτε πιό κάτω τα Video απο την εκδήλωση, δείτε και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί (περισσότερο θα δείτε στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης)

O Γραμματέας Βασίλης Μπάμπος...

O Πρόεδρος Κώστας Μπάμης

ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ και Ταμίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Νικολόπουλος

Ο Περιφ. Σύμβουλος κος Τοουλιάς

O Πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού κος Αλεξανδρής

ο πατέρας Κωνσταντίνος

η κλήρωση για τα συμβολικά δώρα της βασιλόπιτας

----------------------------------

Δείτε φωτορεπορτάζ αλλά και περισσότερο στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.