Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Πολλές φήμες και συζητήσεις για κρούσμα κορονοϊού στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού έρχονται να διαψευστούν μιας και από ασφαλείς πληροφορίες μας, τελικά το περιστατικό που επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας δεν είχε κανένα στοιχείο ικανό να χαρακτηριστεί σαν κρούσμα του φονικού ιού.

Για το λόγο αυτό και δεν κρατήθηκε στο ΚΥ Ιστιαίας, αλλά για λόγους πρόληψης, στάλθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου το αποτέλεσμα των εξετάσεων ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Για το λόγο αυτό μαθαίνουμε πως, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας από τους πολίτες του Δήμου μας και ΑΥΡΙΟ Παρασκευή θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ κανονικά και το Γυμνάσιο Ωρεών και φυσικά και τα Σχολεία αρμοδιότητάς του.

Να συμπληρώσουμε πως αναφέρει ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς για το θέμα, με ανάρτησή του στο Face Book:

«Εξετάστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας ο μαθητής από το Γυμνάσιο Ωρεών που μεταφέρθηκε με υποψίες λοίμωξης από Κορονοϊό.

Το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ και ο νεαρός με την οικογένειά του επιστρέφουν χωρίς λόγους ανησυχίας».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.