Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Εκδήλωση με θέμα «Όχι αιολικά εργοστάσια στο Τελέθριο» πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 27-6-2020 το Τοπικό Τμήμα Ιστιαίας της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ιστιαίας – Αιδηψού μετά τις 20:00.

Βασικοί ομιλητές ήταν ο Περιβαλλοντολόγος και Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Αντώνης Γρεμμενάς και ο Γεωλόγος ΕΚΠΑ Γιάννης Μπαντέκας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του ΤΤ Ιστιαίας Αλέξανδρος Καλέμης ο οποίος χαιρέτησε τους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους, δίνοντας πρώτα το λόγο στο Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά ο οποίος παρακολούθησε όλη την εκδήλωση μαζι με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Αλεξανδρή.

Ο Γιάννης Κοντζιάς εξέφρασε την προσωπική του θέση που είναι ξεκάθαρη: «ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΘΡΙΟ», ξεκαθαρίζοντας και τους λόγους αυτής της προσωπικής του θέσης. Δείτε τι ακριβώς είπε ο κος Κοντζιάς σε άλλη μας ανάρτηση (κάντε κλικ στην αρχή της ανάρτησης αυτής).

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Περιβαλλοντολόγος Αντώνης Γρεμενάς ο οποίος και ουσιαστικά ανέδειξε τα προβλήματα που θα προκύψουν από την πιθανή τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο Τελέθριο και από τις επιπτώσεις που θα έχουν τόσο στο περιβάλλον, όσο και στην ποιότητα ζωής στο τόπο αλλά και τις επιπτώσεις στη βαριά βιομηχανία της περιοχής που είναι ο Τουρισμός.

Ακολούθησε εμπεριστατωμένη ομιλία του Καθηγητή Γιάννη Μπαντέκα ο οποίος ανέπτυξε όσο συνοπτικά γινόταν την γεωλογική εξέλιξη – δημιουργία του Τελέθριου όρους αλλά και της ευρύτερης γύρω περιοχής, τονίζοντας πως η εξέλιξη είναι ακόμα σε δραστηριότητα και πως θα υπάρξουν σε βάθος χρόνου συνέπειες περιβαλλοντικές στην περιοχή από την πιθανή εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.