Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Πεζοπορία σήμερα με την Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών (Τ.Τ. Ιστιαίας) μέσα στο δρύινο δάσος του όρους Τελεθριο, όπου μπορέσαμε να δούμε τις θέσεις όπου ζητούν να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες.

Πράσινο παντού, ψηλές βελανιδιές, βότανα (μαζέψαμε και άγρια μέντα...)

Άσκηση, επαφή με τη φύση, υπέροχη θέα του Ευβοϊκού από ψηλά και καλή παρέα που περάσαμε πολύ ωραία μαζί τους και γελάσαμε!

Είναι να αναρωτιέται κανείς... Αξίζει να καταστρέψουμε αυτό το πανέμορφο θέαμα πράσινου, το μοναδικό δρύινο δάσος της Εύβοιας και σημαντικό πνεύμονα οξυγόνου της περιοχής μας και όχι μόνο, ακόμη και εις όφελος της πράσινης ενέργειας;

Προστατεύουμε το δάσος για να μπορέσουν να το χαρούν και τα παιδιά μας με τα δικά τους παιδιά...

Ευχαριστούμε τον οδηγό μας Αντώνη Γρεμενά για την ξενάγηση και τον Αλέξανδρο Καλέμη για την διήγηση των μύθων (που σχετίζονται με το Τελεθριο και τον θεό Διόνυσο) και τον Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας.

Πραγματικά σε ορισμένα σημεία νόμιζα ότι μέσα από τις φτέρες θα μπορούσε να πεταχτεί η κουστωδία του Διονύσου παίζοντας και χορεύοντας...

Δείτε Video απόσπασμα απο τη σημερινή ημέρα αμέσως μετά

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.