Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Μία τοπική μας ιστορία με πολλές προεκτάσεις απο τις Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο.

Συμμετείχε ο Γιώργος Τζώρτζης και ο Αλέξανδρος Καλέμης.

Προσκεκλημένοι: η οικογένεια Παπαδιώτη (Νιόλα).

Μια μοναδική βραδιά διοργανώθηκε το βράδι του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020 από το Πολιτιστικό Μεζεδοπωλείο Λαγουδέρα στον Αγιόκαμπο Αιδηψού και τις Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο.

Άγνωστες πτυχές της τοπικής μας ιστορίας παρουσιάστηκαν από τον συγγραφέα - ερευνητή Αλέξανδρο Καλέμη και επενδύθηκαν μουσικά από τον μοναδικό Γιώργο Τζώρτζη.

Παρόντες στο ακροατήριο και τα μέλη της οικογένειας Παπαδιώτη, απόγονοι του «Νιόλα», oi οποίοι συμετείχαν στο τέλος της παρουσίασης.

Η εκδότρια Νίκη Καλέμη αναφέρει σε ανάρτησή της στο FaceBook:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Aggeliki Marinaki και τον Θανάση που μας έδωσαν την δυνατότητα στο καλαίσθητο χώρο της Λαγουδέρας, να παρουσιάσουμε αυτή την μοναδική έρευνα.

Να ευχαριστήσω επίσης τον Γιώργο Τζώρτζη που από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα μας αγκάλιασε και στήριξε την προσπάθεια μάς.

Τον Αλέξανδρο Καλέμη, για τα μερόνυχτα έρευνας, έτσι ώστε να έχουμε το μοναδικό χθεσινό αποτέλεσμα.

Tην οικογένεια Παπαδιώτη, που παρόλες τις συναισθηματικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισε για ένα τόσο λεπτό θέμα, μιας και η ιστορία αφορούσε πρόγονό τους, στήριξε την εκδήλωση και συμμετείχε ενεργά σε αυτήν.

Τέλος θερμές ευχαριστίες σε όλους εσάς που ήρθατε και στηρίξατε την προσπάθειά μας.

Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να ερευνούμε, προκειμένου να αναδειχθεί το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα αυτού του τόπου».

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News θα σας παρουσιάσει το Video από την εκδήλωση σε ξεχωριστή ανάρτηση, ώστε να μπορέσετε να ζήσετε και εσείς αυτή την υπέροχη βραδιά.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ αμέσως πιο κάτω…

\

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.