Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
VIDEO

Search Our Site

Με αφορμή την διανομή τροφίμων από το Κοινωνικά Καταστήματα Ιστιαίας – Αιδηψού (Επιτροπή Κοινωνικής Αλλυλεγγύης) την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, περάσαμε από το Κατάστημα Ιστιαίας και μιλήσαμε με τον Αντιδήμαρχο Κυριάκο Βογιατζή αλλά και τον πάντα δραστήριο Αλέκο Τατάκη, τόσο για τις δράσεις των Καταστημάτων αλλά και για τον σκοπό τους.

Δείτε πιο κάτω video με την συνέντευξη, αλλά δείτε και φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία ( για φωτορεπρτάζ ).

Να επισημάνουμε πως την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017, ώρες 09.00 έως12.00, θα γίνει διανομή τροφίμων, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Καταστήματος, του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, στην Ιστιαία και στην Αιδηψό.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.