Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
VIDEO

Search Our Site

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέου Πύργου "Αναγέννηση" 2017, τίμησε τον Νίκο Καζαντζάκη και το «Έτος Καζαντζάκη 2017» με μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 21.30 στο προαύλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου του Νέου Πύργου.

Ο Πρόεδρος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΙΛΩΝ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ (ΔΕΦΝΚ) κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΑΚΗΣ βρέθηκε στο Νέο Πύργο για μια συζήτηση για το έργο και τη σκέψη του μεγάλου Έλληνα Συγγραφέα και Στοχαστή.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και το νέο βιβλίο του Γιώργου Στασινάκη "ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ-ΖΟΡΜΠΑΣ. Μια αληθινή φιλία" από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ και υπήρξε συζήτηση με το ακροατήριο για άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του μεγάλου Έλληνα στοχαστή.

Ο κος Στασινάκης μας έκανε την τιμή πριν την ομιλία του να δώσει αποκλειστικά στο ΔΙΑΥΛΟ μια χειμαρρώδη συνέντευξη με θέμα βέβαια τον Νίκο Καζαντζάκη, που ακολουθεί αμέσως πιο κάτω.(ακολουθεί και φωτογαρφικό υλικό απο την βραδιά)

Τον ευχαριστούμε για την μεγάλη τιμή που μας έκανε με χαρά!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.